Des d'aquesta pàgina pots baixar-te i escoltar les caretes i falques del nostre programa, des de les de la 1a temporada i que ja han quedat obsoletes per a la seua emissió per antena, fins les més actuals (les quals anirem afegint a poc a poc), així com potser algun altre material sonor d'interés que anirem penjant. Es troben en format MP3 i/o WMA i pots descarregar-te-les clicant als enllaços que tens ací baix.

 
   

#1 - "Pàndel quèee??? (1a temporada) MP3 304 Ko.
#2 - "Er trisistó" MP3 271 Ko.
#3 - "Tamariz show" MP3 708 Ko.
#4 - "OrgasmGround" MP3 520 Ko.
#5 - "Bon profit !!" MP3 234 Ko.
#6 - "Premios DP de Oro" WMA 1'53 Mo.
#7 - "La iaia marxosa"  WMA  766 Ko.
#8 - "Homilia PandelGroundiana"  WMA 491 Ko.
#9 - Intro "Mondo Trasho"  WMA 1'08 Mo.
#10 - "GroundTel" MP3 1'16 Mo.
#11 - "Falcaladín" MP3 772 Ko.

 

COM ESCOLTAR ELS FITXERS. 

Necessites un reproductor d'MP3 i/o de WMA. El Winamp n'és un dels més populars i és "freeware". Pots descarregar-ne la seua última versió (2.8)  des de la seua pàgina http://www.winamp.com. També des de http://www.microsoft.com/windowsmedia pots trobar el "Windows Media Player" (a més d'altres coses interessants), que permet reproduir ambdós formats. Si tens qualsevol de les darreres versions de Windows, probablement el tindràs ja instal·lat al teu sistema.

Si el teu sistema és un MAC, també hi pots trobar-ne la respectiva versió del Windows Media Player a la mateixa adreça.

NOTA: malauradament, no coneixem cap reproductor de WMA per a LINUX; si en teniu cap notícia, preguem que ens escriviu.
 
 

QUÈ DIMONS SÓN EL "WMA" i L'"MP3"? 

L'MP3 és un format de compressió de so que redueix el tamany dels arxius en una raó 10:1 o més sense pèrdua aparent de qualitat. Si haguérem utilitzat arxius WAV gravats a la màxima qualitat hauriem necessitat uns 5 megues per minut de so, així que imagina't els anys que tardaries a baixar-te els arxius.