CAP D'ANY DE BARCELONA  
 

Aquest cap d'any el vam passar a la ciutat comtal, al primer pis que va tindra allà el tio Enric: un cutxitril de mucho cuidao, format per dos pissos junts de l'any de la picor al barri del Raval (ahí on assassinen immigrants). Tenia el seu encant, però és que estava fet un desastre. Va estar bé, però tampoc recorde que se'n passara, no? Els moments surrealistes de conya al Maremàgnum (ahí on assassinen immigrants), la pèrdua de la cremallera d'Óscar i el posterior repartiment de borsetes de "El bon cafè" van tindre la seua gràcia. Així com el moment menjada de coco per servidor. Erem un bon grapat de penya; venia colla per part d'Elisa Faus, i hi era Empar, i la parella de Pau aleshores i un xaval que crec que era el seu cosí i que trobe quasi tots recordem també. Com supose que recordarem també l'apalancada que es van pegar els punyeters italians companys de pis d'Enric d'aquella època, i que poc més i no ens deixen ni les aletes del pollastre.

Aquestes fotos són les úniques de les quals dispose d'aquell event. Me les va enviar Edgar per e-mail ja fa temps. Per favor, si en teniu més, feu-me-les arribar, via correu electrònic, o doneu-me-les en ma, les escanege i vos les torne. A vore si aconseguim així documentar absolutament TOTA la història de TOTES les nostres parrandes :D.

La gent ja se n'havia fet quatre, i així ixen després a les fotos...
Ed i Xorx fent-se un deliciós bocadito de polio. Atenció, no sé segur si aquest foto és d'ací o del cap d'any de Calp.
Enric sembla que ballant ska.
Papo amb un pet de por fent-nos un strip-tease.

Buah, Enric, en el seu típic estat lamentable de quan se n'ha fet quatre, ens ofereix una "delicatessen". Bon appetit!!
Després d'una extenuant nit a base de hi-qua i de Play, ere previsible que passara açò. El Tio Hu, com sempre, fent el giilpol.
El dinar d'Any Nou, amb un menú digne d'una gentola com nosaltres: spaghetti, amb una miqueta de sal per a acompanyar.