CAP D'ANY DE CALP (2000-2001)
 

Com és possible que no hi hagués absolutament res a Calp la nit de cap d'any?!?!?!?

Bo, sort que érem nosaltres i gràcies a això encara ho vam salvar una miqueta. Era el primer any en què teniem reproductor d'MP3 i Enric, Casi i jo ens vam dedicar uns dies abans a fer una compilació musical, que per cert, crec que va triomfar prou, segurament animats per la ingestió de begudes alcohòliques. A banda d'això... ens vam tirar hores i hores cercant una suposada discoteca que no vam trobar en tota la nit... i després vam esbrinar que estava en girar el cantó. No sé si recordareu que, en arribar a una espècie de placeta on hi havia un pub al qual vam entrar uns segons, va passar un cotxe amb la musiqueta de "El cotxe fantástico", que curiosament havíem escoltat uns minuts abans en el recopilatori d'MP3 com a homenatge a Pablo. Això va ser prou graciós. Com també va ser graciosa l'expedició que vam fer per la platja, port i peu del penyal, en ple apogeu de pet. Entranyables els equilibris per les roques, pels vaixells (us en recordeu del "Yellow Submerdine"?), per damunt dels cotxes i botant tanques. Déu sap com no ens vam obrir el cap (alguns) aquella nit.

No hi ha tampoc moltes fotos, i aquestes també me les va passar mr. Edgar. Com dic sempre, passeu-me totes les que tingueu, per favor, i les clavarem ací.

Carles, Óscar, Monte, Pablo i la PS al fons. Quina gentola.
Per aci es veu a Carles al canto, Enric, Ferran, un xaval que intentava parlar sempre en castellà encara que no sabia, Óscar, i al fons Monte i Eunice..
Primeríssim primer pla de Monte, segurament bufat ja..