CONCERT DE FOO FIGHTERS (13-12-2002)
 

En aquesta ocasió, hi érem els piltrafilles de Fayos, Óscar, Enric i Pere. Les expectatives eren grandíssimes, i la cosa va estar bé, però crec que ens va saber a poc. El concert se'ns va fer curt, tal vegada perquè alguns anàvem amb la durada del de Pearl Jam com a referència, i no era pla. També ens havíem repetit a nosaltres mateixos que anàvem a tirar-nos tota la vesprada a la porta del Razz intentant colar-nos al backstage, inclús voliem falsificar-nos uns carnets com el de Canal 9 d'Óscar, i al final l'únic que vam ser va ser dedicar-nos a fer-nos burrets al pis d'Enric. Per cert, allò d'entrevistar al grup ja ho voliem fer quant a Pearl Jam, i nanai de la Xina. Fayos va desaparéixer a la 3a cançó com a molt perquè no aguantava l'ambient, i servidor se'n va haver d'eixir per cames a que li pegara l'aire a meitat concert perquè poc més i pota. Un xicon de la creu roja em va vore tan demacrat que em va donar mitja botelleta de Font Vella que tenia, i gràcies a això i a una altra que em vaig fer dins amb Fayos (a qui em vaig trobar a la barra, com no), em vaig recuperar en un plis i vaig aconseguir posicionar-me on estava abans, on sortosament vaig trobar de nou a Óscar i a Enric. Una batalleta molt semblant a la del concert de Pearl Jam, vaja! Allà vam estar desvariant fins que el concert es va acabar, i aquestes grandioses fotos ho demostren.

Enric enceta la càmera (era d'usar i tirar) amb un rostre lamentable. Cal comentar que s'havia fet un nombre indefinit de plis-plais al pis abans d'eixir.
No recorde si açò és abans o després del concert. Crec que ens la vam fer abans d'entrar al Razz.
Entre l'anterior i aquesta no degué transcórrer massa temps.
La cosa comença xunga: Enric amb les seus fotos aleatòries em va pillar amb aquest careto. Jo no sé Fayos de què es riu, perquè ell també ix bonico.

Estàvem que no podiem res de tant d'esperar l'aparició de Grohl i companyia, i probablement per això ens van eixir unes fotos tan gais com aquesta.
La típica auto-foto lamentable d'Enric (vegeu les fotos del concert de Pearl Jam).
Per fi una foto bonica!! Llàstima que isca Fayos al fons cagant-la.
El Tio Hu, com una persona normal més, camuflat entre el públic.

Supose que se m'hauria caigut un piga o similar. Noteu la jaqueta de Fayos al meu costat (posa Oklahoma??). NOTA: jo no tinc tant de front.
No tinc ni punyetera idea de qui és aquest tipo, però pose la mà al foc que la foto la va tirar Enric... i que el subjecte era l'excusa per a retratar a la tia del fons..
El públic que teniem a les nostres esquenes, que estava que no cagava, com nosaltres.
Ein? Que passa? JA IXEN! O igual estaven tots retratant als tel·loners, encara que no és que valgueren massa la pena :P.

Confirmat: és el tio Grohl amb la seua guitarra!! Al cantonet encara es pot vore a un exhaltat Pere llançant-li improperios..
No podiem contindre la eufòria d'estar a uns metres del que fóra bateria de Nirvana i estar a punt de presenciar un espectacle incomparable.
Dave Grohl rascant la Ginyai.
Una altra del mateix estil. La veritat és que el teniem a dues passes.

Si no recorde mal, i sobretot per l'aspecte que tenim, açò deuria ser cap a meitat concert, quan l'esgotament i la suor ja havien fet efecte en nosaltres..
S'acaba el concert, es buida la sala... i ens fem una foto :D.
I aquestes són les xicones que ens la van fer! Enric no va tindre reparos a demanar-los si els podia retratar... com tampoc no en va tindre a l'hora de demanar-los el telèfon ("per a donar-vos-la quan la revetle", va dir). Enric, passa'ls l'adreça de la web!
Una vegada finalitzat l'acte, ens en vam anar al cutxitril d'Enric. Mireu quin desastre: què fa un plàtan damunt d'una caixa d'una HP i baix de la jaqueta de Fayos?? Jo crec que si vam sobreviure a allò, estem immunitzats contra qualsevol malaltia infecciosa. Estàvem tan fets merda que ni vam eixir ni res..

Per si algú encara no s'havia convençut... En aquestes condicions tan lamentables havíem de dormir. Ja només quedava Óscar, però en eixe cau érem 4 persones! No sé com Enric ho aguanta totes les nits.