CONCERT DE PEARL JAM (25-05-2000)
 

Déu meu, quin concertàs!!. A tots aquells que no vinguéreu: no sabeu el que us vau perdre. M'emocione cada vegada que em pare a recordar-lo; tinc el bootleg per ací (la gravació oficial del concert) i quan l'escolte el revisc i fins i tot em sembla escoltar a Enric demanant a crits "State of love and trust"...

Recorde que em van obrir o es va obrir la motxilla que duia al damunt tota l'estona i on estava guardada la jaqueta d'Enric i la càmera (la famosa i super cutre Kodak KB-10) amb la qual vam fer les presents fotos... i ja no van aparéixer. La roba d'Enric tenia igual, però la càmera... contenia el carret amb totes les fotos que haviem fet durant el concert :(. Malaurada o sortosament, abans no començara, vam cremar les fotos que quedaven al carret que era a la càmera des de feia 10 o 12 mesos, i almenys tenim un xicotet testimoni per documentar l'acte. Però com que teniem la convicció que aquell carret estaria ja cremat, totes les fotos són super cutres perquè les vam tirar a burro-barra. A més, una mica passaet sí que es veu que estava, així que la qualitat d'imatge també és fecal. En fi, menos da un piga... Hi ha més fotos, dues o tres, però són símplement del públic o de tipos que Enric es trobava per ahí (qué gran fotógrafo!); igual les escanege un dia d'aquests. Per cert, després del concert em vaig tirar mesos cercant per les botigues de València una càmera idèntica a la perduda per evitar que els meus pares se n'adonaren de la seua pèrdua (ja m'havien advertit que si la perdia m'ho dirien)... Al final, la vaig trobar per quatre duros a una zarrapastrosa botiga de 2a mà del carrer Illes Canàries. XD.

Aquesta foto ens la van tirar unes xicones (crec) abans d'entrar al concert. No estava tan fosc, però la càmera... Encara es pot distingir el palau Sant Jordi al fons. Noteu la borsa de Mercadona de Ferran. XD.
Enric tirant-nos una autofoto; Ferran girat, i jo amb la motxilla Kappa, "always ready for your PLEASUSRE".
Una foto contrapicada per a oblidar; l'únic que ix mitjanament decent sóc jo. Emulant el famós "5 against 1"... en plan lamentable.
Lamentable autofoto d'Enric; sembla que en tots els concerts se n'ha de fer una igual (mireu sinó les fotos del concert dels Foo).

Em vaig endur la gravadora de la ehem excompanya de pis Alicia perquè ens havíem assabentat que es permetia gravar el concert... I Ferran sembla que volia fer-me una entrevista.
Ja veus, Ferran Bretó clavant-me alguna cosa a la motxilla o traguent-la.