MISCEL·LÀNEA. FOTOS PERDUDES. INCLASSIFICABLES. PROHIBIDES.
 


En aquest apartat van a parar totes les fotos soltes que no donen per a un apartat propi ve perquè la sèrie està incompleta, s'han perdut, o només n'hi ha una o dues d'aquell "acte". Hi ha vertaderes joies; espere que col·laboreu i m'envieu o em deixeu per a que escaneje totes les relíques que tingueu per ahí.

Bretons, Óscar i José Luís a la platja de Daimús Déu sap quants anys fa!!
Óscar i Xorx en le bateig de Hiqua! Servidor no va poder estar-hi per raons de força major :(.
Un document històric, únic i inèdit!! ENRIC AMB PERETA! Aquesta foto va ser presa en un viatge que vaig fer suposadament per vore als Red Hot (no els vaig vore ni res), i ens vam trobar amb Enric amb aquest aspecte. De fons, l'estació d'autobusos del Nord de Barcelona.
Una altra foto curiosa: sense dubte ens n'anàvem de parranda Óscar, Monte i jo, no sé ni on. Ací estem aturats a l'hotel Don Ximo (no sé ni per què), algu (Monte?) va tirar la foto, i Óscar, que estava fora, es va asomar per la finestra, oferint aquest tètric aspecte de fantasma (el que és).

La foto grunge per excel·lència, una de les nostres mascotes, sí, senyores i senyors, no podia faltar en aquest apartat!
Un altre document curiós... No sé quin dia seria eixe, però Óscar, Xorx i jo estàvem a la Pobla, no hi ha dubte, i ací estem pegant la trucada amb Ernest, David (Ponset), Javi i un altre xic que no recorde mai com li diuen. El lloc crec que és el mateix on Enric va demanar el "Multifrutas".
Document únic per al record!! A l'esquerra està Monte, seguit de Borx, Xorx, Óscar, Wallas i Casimir, el qual probablement xarrava amb mi!! Si no m'equivoque, aquesta foto és de l'acampada a la Llacuna, una de les primeres, i que va ser apoteòsica. Ahí deuríem estar de visita al terme de les de Vilallonga :).
Buaaah!! Una altra de la mateixa calanya que l'anterior! Un dels nostres primers Pegos, potser el 1rr, encara que crec qe en va haver un abans al qual vam anar.. sense disfressa?!? Podem vore a Casimir, Xorx, Monte, Óscar, Edgar i servidor, flanquejats per les de Vilallonga, amb Carles al fons.

Déu meu... Açò pertany a la Madalena del 2002, on vam acudir els 3 que veeu a la foto... Ens ho vam passar molt bé, alguns duiem un pet com un cairer i ens vam riure molt.. Només així s'explica que ens férem una foto tan patètica com aquesta :D.
En realitat aquesta foto hauria d'estar en l'apartat dels Cutreconcursos; vull actualitzar-lo un dia, però mentrestant.. A aquest lloc que segurament no acomplia cap de les normes mínimes de sanitat ens va dur Enric a menjar un dels dies del cap d'any de Barcelona. Resultat: desastrós. L'última vegada que vam estar-hi, el local perdurava, però l'impagable ròtul havia estat substituït :(.