Benvingut a l'apartat on podràs saciar tota la teua curiositat i saber, per fi, qui són eixos personatges que durant dos anys s'han encarregat d'amenitzar-te l'hora de dinar un dia a la setmana. Atenció, perquè els tens ací baix:

Foto real, sense cap mena de trucatge, presa en un moment d'enagenació mental (provocada per alguna que altra copa de més) durant les festes de Muro del 99.
Entranyable (i habitual) imatge del nostre amic amb el seu característic "lingotazo", al més pur estil del nostre estimat i enyorat Eugenio.

 

A continuació pots observar els caretos d'altres personatges que, en algun moment o altre, s'han passat pel programa, bé siga per tal d'assistir com a espectadors o bé per tal d'intervindre activament al programa:

Sembla un "terrorista más buscado"; ara la melena li arriba al cul. Quan va vindre, ens va deleitar amb seleccions musicals d'allò més punkarres, al seu gust.
Aquesta senyoreta col·laborà en alguns dels programes inicials. Prestà la veu per a algunes de les falques i la podeu vore al vídeo de la "visita virtual".
El Tio Pau es va dignar a acompanyar-nos en la conducció d'una o dues edicions del programa, i per això té l'honor d'aparéixer a aquest "Hall of Fame".
Col·laboradora en els últims temps del programa, Anna ens va deleitar amb les seues històries i gairebé es va convertir en participant habitual del programa.
Maribel Toribio, de "Son como bolitas", veterà programa de Ràdio FI, ens va acompanyar un dia i ens va presentar una crònica d'un concert de Foo Fighters.
La timidesa innata d'aquest il·lustre murer va fer que tan sols ens fera un parell de visites a l'estudi sense intervenció cap a l'exterior per part seua...Llàstima!
El 3r membre de PàndelGround i corresponsal en Barcelona! Les seues loables connexions telefòniques colorejaren el programa en vàries ocasions.
Hauria d'haver sigut el nostre corresponsal en Bèlgica, però ens vam haver de conformar amb un parell de visites a l'estudi per ajudar a Pere quan Óscar havia desaparegut.

[ no t'hi trobes? creus que hauries d'aparéixer a aquesta secció? Perdona'ns i envia'ns un avís! ]

 

[ clickeu-hi per fer-la més gran ]

Per finalitzar aquesta secció, i a falta de nous continguts que esperem seguir afegint, et mostrem l'ÚNIC cartell que vam arribar a dissenyar per tal de promocionar PàndelGround i que va ser penjat per distintes zones de la ciutat de València al principi de la nostra primera temporada.