Banner d'autopromoció de HÒSTIA

 

'Hòstia!' és un curt realitzat per una penya d'impresentables. Està dirigit per Óscar Forés, Pere Pasqual Pérez i Enric Sendra. Als dos primers tal volta els coneixeu per ser els conductors de "PàndelGround"; el 3r subjecte és el corresponsal del programa a Barcelona i també fou conductor de la seua 1a etapa a Ausiàs Ràdio. Juntament amb la col·laboració de vàries persones més i amb l'actuació estel·lar de Pablo Martínez, es va realitzar aquest curt.

Va ser exhibit a l'edició de l'any 2000 dels premis "València crea", al festival de Quart de Poblet, a la setmana cultural de la Facultat d'Informàtica de la UPV i a la de la Universitat de València també el mateix any, i fou participant al festival de Villagarcia de Arousa (encara que mai no en sabérem el resultat). No cal dir que en cap d'aquests events NO ES VA ENDUR NI UN SOL PREMI (encara també cal dir que el 2n guanyador del festival de Quart de Poblet fou "M. Sanjuan, Pintando Pájaros", guanyador del 1r premi al València crea, quan les bases prohibien expressament haver guanyat cap premi en qualsevol altre festival), cosa perfectament comprensible si tenim en compte la PÈSIMA i ultra-trashorra qualitat de la nostra "obra".

Així i tot, l'esforç va tindre la seua recompensa, en forma de premi al millor guió (?) al concurs realitzat per l'Ajuntament de Paterna cap al 2001 (encara que també val a dir que s'atorgaven dos premis i només es van presentar quatre curts a concurs -- això és un 50% de probabilitats de guanyar-ne algun!!).

Clicant ací t'abaixaràs el curt HÒSTIA

FES CLIC A LA IMATGE
per iniciar la baixada

Mida del fitxer: 91,4 MBb.
Format de vídeo: XVID.
[descàrrega del codec]

Clica-hi per vore el cartell d'Hòstia en gran
CLICK AL CARTELL
per veure'l a mida més gran

Esperem que [te'l baixes], li pegues una mirada i [ens contes] que t'ha semblat!!

L' equip d'"HÒSTIA!"

Punxa ací per tornar a la web de PàndelGround en format panoràmic